Ny karriär som egen företagare? Börja med en kurs!

Det behövs fler som vågar ta steget till att bli egen företagare. Gå en Starta företag-kurs så får du en bra grund för att komma igång och förverkliga din affärsidé.

Hur gör jag? Det är den vanligaste frågan vi får från personer som vill starta företag. Ett första steg kan vara att fylla i checklistan för dig som ska starta eget som finns på verksamt.se. En annan bra sak för att snabbt komma igång och få en bra bas att bygga vidare på är att gå en Starta företag-kurs. Sådana kurser arrangerar vi på Bussiness Region Göteborg regelbundet i hela Göteborgsregionen.

 

Visste du att det i Göteborgsregionen har startat närmare 6000 nya företag per år under 2000-talet. De senaste 4 åren ligger den siffran på 7600 nya företag per år.

Tillväxtanalys 2014

 

På den Starta företag-kurs som Business Region Göteborg ordnar får du kunskap om hur du praktiskt går till väga för att starta företag, oavsett vilken bolagsform du vill driva. Kontakta oss för att få veta mer om kursen eller för att anmäla dig. Alla våra kurser hittar du i kalendariet.
 

Verksamt.se
På verksamt.se finns samlad service och information från flera myndigheter på samma plats. Allt för att göra det enklare för dig som driver eller vill starta företag.

Almi.se
ALMI erbjuder genom Företagarskolan en kostnadsfri webbutbildning där du kan testa din affärsidé, arbeta fram din affärsplan och utvecklas som företagare. Genom Företagarskolan får du en bra översikt i hur du startar eget och driver ett företag.

DELA:
TIPSA:
SKRIV UT:

Tip a friend

brg logo

Business Region Göteborg AB (BRG) är ett helägt, icke-vinstdrivande dotterbolag till Göteborgs Stadshus, vilket i sin tur är helägt av Göteborgs Stad. Vi representerar tretton kommuner i regionen.

Telefon 031-61 24 02, info@businessregion.se 
Besöksadress: Norra Hamngatan 14, Göteborg

Postadress: Box 111 19, 404 23 Göteborg

Följ oss

Detta är Business Region Göteborgs officiella webbplats.
Ansvarig utgivare: Patrik Andersson, utsedd av Myndigheten för radio och tv.

To the top of the page