Vi ger ditt företag kraft att växa

Många företag växer inte så snabbt som de skulle kunna göra. Därför finns Expedition Framåt – ett individuellt anpassat program som ger små och medelstora företag i Göteborgsregionen kraft att växa och realisera sin potential fullt ut.

Vi utgår från ditt företags behov och tillför kunskap och kontakter som öppnar för nya möjligheter längs hela tillväxtresan. Arbetet sker efter en väl beprövad modell och mätningar visar att de företag som deltar utvecklas hela 20% bättre än sina konkurrenter.

Ta sikte på framtiden
Varje lyckad resa börjar med noggranna förberedelser. Du har säkert en vision om eller känsla för hur långt ditt företag kan nå. Vi gör en analys som visar ditt företags nuläge samt möjligheter och utmaningar för att kunna växa i önskad takt.

Välj resväg
En bra karta är ovärderlig för att hitta rätt. Utifrån dina förutsättningar tar vi fram en handlingsplan som visar vilka mål du ska nå under resans gång och hur du ska nå dem.

Börja din tillväxtresa
Dags att gå ombord. Våra företagsrådgivare guidar dig längs vägen och vår verktygslåda är fullmatad med värdeskapande insatser och aktiviteter som du kan ta del av.

Vilka företag kan delta?
Tillväxtprogrammet Expedition Framåt vänder sig till företag med 0–249 anställda. Vi vill att den som deltar från företagets sida är vd, ägare eller annan person i ledande ställning. Det viktigaste urvalskriteriet är att företaget verkligen vill växa.

Långsiktigt men aldrig långtråkigt
Gott om tid är det alltid ont om – särskilt om man har en ledande befattning. Expedition Framåt är ett långsiktigt tillväxtprogram och vår tillväxtmätning visar att det är viktigt att avsätta tid för deltagandet.

Är du intresserad av programmet? Välkommen att kontakta oss.
Är du nyfiken på vilka våra deltagande företag är? Kolla här!

Våra deltagande företag berättar

Företagen som deltar i tillväxtprogrammet växer snabbare och når bättre resultat än sina konkurrenter. Ju mer aktivt deltagande, desto högre tillväxt. Ta del av företagens resa.

Från 18 till 100 miljoner i omsättning

Expedition Framåt har varit med på resan att utveckla både affär och marknadsposition. Cactus har varit med länge och har mer än femdubblat såväl omsättning som antalet medarbetare. ”Jag tycker definitivt att man ska prova Expedition Framåt – både för företagets skull och för sin egen.”

Fått en ny dimension - bygger företag

Utmaningen för Mats & Arne Arkitektkontor var att få ett bättre driv i visionsarbetet. Företaget är nu på god väg och är idag på en annan nivå än tidigare. Hela företaget är idag på en annan nivå än tidigare. ”Nu bygger vi också företag, det är en skillnad för mig mentalt. Det har varit jättegivande."

Har ökat omsättningen trefaldigt

Företaget hade stannat av i sin utveckling och valde att gå med i programmet för att få hjälp att komma vidare. Sen start av programmet har PiiGAB nu tredubblat sin omsättning och har fler engagerade medarbetare. ”Idag driver vi företaget som en professionell affärsverksamhet med god struktur inom alla områden.”

 

Deltagare i programmet har bättre tillväxt och resultat än sina konkurrenter

Vilka insatser är det egentligen som skapar tillväxt? Vår tillväxtrapport ger dig svaret och visar tydligt att företag som deltar i Expedition Framåt växer snabbare och når bättre resultat än sina konkurrenter. Ju mer aktivt deltagande, desto högre tillväxt.
>> Ladda ner vår tillväxtrapport

"Vi deltar i Expedition Framåt"

 

Här kan du som deltar i Expedition Framåt ladda hem olika format för emblemet "Vi deltar i Expedition Framåt". Högerklicka på logotypen och väl "Spara bild som..." för att spara ner den.

För webb i PNG format,150 px bred
För webb i PNG format,250 px bred
För utskrift i PDF PDF

 

DELA:
TIPSA:
SKRIV UT:

Tip a friend

brg logo

Business Region Göteborg AB (BRG) är ett helägt, icke-vinstdrivande dotterbolag till Göteborgs Stadshus, vilket i sin tur är helägt av Göteborgs Stad. Vi representerar tretton kommuner i regionen.

Telefon 031-61 24 02, info@businessregion.se 
Besöksadress: Norra Hamngatan 14, Göteborg

Postadress: Box 111 19, 404 23 Göteborg

Följ oss

Detta är Business Region Göteborgs officiella webbplats.
Ansvarig utgivare: Patrik Andersson, utsedd av Myndigheten för radio och tv.

To the top of the page