Västsveriges stora jobbmässa startar
Foto: Svenska Mässan
Idag, tisdagen den 21 februari klockan 14.00, startar 2012 års upplaga av Västsveriges stora jobbmässa. Tillsammans med Länsstyrelsen i Västra Götaland, Västra Götalandsregionen, Business Region Göteborg, Göteborgsregionens kommunalförbund, LO-facken i Göteborg och Svenska Mässan bjuder Arbetsförmedlingen på två dagars jobbmässa. I år finns mässan på Svenska Mässan i Göteborg och cirka 60 arbetsgivare finns på plats, skriver Arbetsförmedlingen Västra Götaland i ett pressmeddelande.
- Förra årets Jobbmässa besöktes av 8 000 personer så av erfarenhet vet vi att även årets jobbmässa blir ett bra forum för arbetsgivare att möta arbetssökande. Det blir många viktiga möten under de här två dagarna. Vår förhoppning är förstås att Jobbmässan ska göra skillnad för människor. Ett jobb att gå till betyder stor skillnad för enskilda människor och deras familjer, säger Michael Leufkens, chef för Arbetsförmedlingarna i Göteborg, i pressmeddelandet.

Västsveriges stora jobbmässa är inte bara en mässa för arbetsgivare och arbetssökande i Göteborg och kranskommunerna.

- Vi samverkar med kommunerna i stora delar av länet och självklart även Halland. Med anledning av mässan har Arbetsförmedlingarna lagt ned extra mycket tid på att förbereda de arbetssökande inför mässan. Man ökar sina chanser till ett nytt jobb om man har sin CV i ordning och ett aktuellt personligt brev med sig, säger Heléne Centerhorn, chef för Arbetsförmedlingarna i Göteborgs kranskommuner.

- Den stora jobbmässan 21-22 februari på Svenska Mässan i Göteborg är ett viktigt arrangemang för arbetsmarknaden i hela länet, säger landshövding Lars Bäckström i pressmeddelandet från Arbetsförmedlingen Västra Götaland. Bussar kommer från flera håll i länet att gå till mässan i Göteborg, där arbetssökande får tillfälle att träffa arbetsgivare som söker medarbetare.

Mer information om mässan (öppnas i nytt fönster)

Uppdaterad: 2012-02-21
Dela