Stort intresse för Göteborgsregionen på EXPO REAL
Foto: Helen Teame Bairu
Ett fullsatt kundevent, givande affärsmöten och ett mycket stort intresse för Göteborgsregionen — det är de positiva resultaten av Business Region Göteborgs medverkan på den nyligen avslutade investerarmässan EXPO REAL 2012. "Investerare och etablerare ser sig om efter stabila ekonomiska marknader och där ligger Sverige mycket bra till just nu", säger Petra Sedelius, Etableringschef på Business Region Göteborg.
Business Region Göteborg har arbetat långsiktigt med närvaro på EXPO REAL under flera års tid och det har varit en medvetet strategiskt satsning att synas på mässan under regional flagg.  

Fullsatt kundevent
Under mässan arrangerades också ett större kundevent. "Vi presenterade Göteborgsregionen och vårt koncept Gothenburg - Logistic Hub Scandinavia. Vi hade ett femtiotal besökare av vilka majoriteten var tyska intressenter. Vi hade också ett flertal affärsmöten och kände att det blev ett effektivt sätt att träffa rätt personer", betonar Petra Sedelius. "Vi har också haft ett gott samarbete med Tyska Handelskammaren inför vårt kundevent".

EXPO REAL pågick den 8-10 oktober.

Mer information om Gothenburg — Logistic Hub Scandinavia.

Fler bilder från Business Region Göteborgs medverkan på EXPO REAL 2012:

Business Region Göteborgs monter på EXPO REAL 2012. Foto: Helen Teame Bairu
Petra Sedelius talar på ett välbesökt kundevent den 8 oktober på EXPO REAL 2012. Foto: Helen Teame Bairu
Intresset för kundeventet den 8 oktober var stort. Foto: Helen Teame Bairu
Gothenburg - Logistic Hub Scandinavia. Foto: Helen Teame Bairu
BRG:s monter på EXPO REAL 2012. Foto: Helen Teame Bairu
Uppdaterad: 2012-10-12
Dela