Idag invigs Clarion Hotel Post i Göteborg
Foto: Clarion Hotel Post
Idag invigs Clarion Hotel Post med pompa och ståt i Göteborg. Göteborgarna bjuds på underhållning av kända artister och en ljusshow som tar åskådarna med på en historisk resa.
Clarion Hotels har samlat ett urval av Nordens just nu mest omtalade artister för invigningen av det nya hotellet. Timbuktu, Danny, Tove Styrke, Ulrik Munther och Fibes, Oh Fibes! är kända för en såväl nationell som internationell publik och idag intar de den specialbyggda scenen vid Drottningtorget i Göteborg. Förutom att lyssna till artisterna kommer göteborgarna få ta del av en ljusshow som proijeceras på hotellets fasad och som ska ta åskådarna från dåtid till nutid.

- Clarion Hotel Post ska bli Göteborgs nya samlingsplats, en arena med någonting för alla med mat, kultur, möten och upplevelser. Vi hoppas att den spektakulära invigningen ger en försmak på vad gästerna kan vänta sig och att det blir ett minnesvärt ögonblick för alla, säger Daniel Stenbäck, vd Clarion Hotel Post, i ett uttalande på Clarion Hotel Posts hemsida.

Källa: clarionpost.se

Uppdaterad: 2012-01-26
Dela