Drop in-tider förenklar företagande i Västra Hisingen
Nu blir det enklare med företagsamhet i Västra Hisingen. Två eftermiddagar i veckan finns vi på plats för att svara på frågor kring företagande och nyföretagande: måndagar 13-16 i Torslanda och onsdagar 13-16 i Biskopsgården.
Julia Hult och Dejan Djurkovski arbetar båda för projektet Företagsamma Västra Hisingen, och det är dem du kommer att träffa om du kommer på besök.

Vilka kan komma till er? Vilka vänder ni er till?
"Alla som bär på en affärsidé eller funderar på att starta eget är välkomna för kostnadsfri vägledning. Det räcker att man har en idé, man behöver inte ha en färdig affärsplan", säger Julia Hult.
"Vi vänder oss också till personer som redan driver företag, som vill ha lite hjälp att utvecklas", säger Dejan Djurkovski.

Kan man boka tid hos er?
"Ibland kan det vara bra, just för att veta att det verkligen finns tid avsatt", säger Julia Hult.
"Men det går bra att komma när vi har drop in-tider också — det kanske leder till att man vill boka in ett möte", säger Dejan Djurkovski.

Under senhösten kommer vi att öppna ett Business Center i nyrenoverade lokaler på Friskväderstorget, en mötesplats för dig som bor eller arbetar i Västra Hisingen och som vill utveckla ditt företagande. Då kommer det också att finnas möjligheter att hyra kontorsplats under några månader, under tiden som man deltar i ett företagsutvecklingsprogram.

Vill du besöka Företagsamma Västra Hisingens medarbetare:
Biskopsgården | Stadsdelsförvaltningens lokaler på Höstvädersgatan 1. Onsdagar klockan 13.00-16.00

Torslanda | Stadsdelsförvaltningens lokaler på Kulturhuset Vingen. Måndagar 13.00-16.00

Kontaktuppgifter: Dejan Djurkovski, telefon 031-367 62 15 | e-post
Kontaktuppgifter: Julia Hult, telefon 031-367 61 56 | | e-post

  
Företagsamma Västra Hisingen är ett projekt som delfinansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden. Projektet ägs av SDF Västra Hisingen, medfinansieras av Bostads AB Poseidon och har Business Region Göteborg som samverkanspartner. För Business Region Göteborg är medverkan i projektet ett sätt att bidra till ett ökat nyföretagande och ett bättre företagsklimat.
Mer info: www.foretagsammavastrahisingen.se

Uppdaterad: 2012-09-14
Dela