Lunds kommun tar kontroll med Infracontrol Online
Foto: Christian Lindh Scanpix
Lunds kommun väljer Infracontrol Online och för att automatisera felanmälan och ärendehantering inom den tekniska förvaltningen. Medborgarna får möjlighet att lämna synpunkter på ett enkelt sätt samtidigt som kommunen och externa entreprenörer får full koll på alla ärenden.
- Nu kommer även Gatukontoret och Park- och naturkontoret att använda tjänsten, säger Håkan Lockby som är gatuchef och tf. teknisk chef inom Lunds kommun i ett pressmeddelande. Det är verksamheter som ständigt utvecklas och förändras så vi tycker att det viktigt att vi kan påverka kommande funktioner och få möjlighet till anpassningar av tjänsten.

Katarina Granstedt, kommunikatör och verksamhetsutvecklare vid tekniska förvaltningen på Lunds kommun fortsätter:
- Vi behövde ett enkelt och flexibelt stöd för ärendehantering inom vår tekniska förvaltning. Nu får vi tillgång till en lättanvänd tjänst som är till för både medborgarna, vår egen personal och externa utförare.

Ett webbformulär med kartfunktion byggs in på kommunens hemsida. På så sätt får medborgarna tillgång till en enkel möjlighet att lämna synpunkter och felanmälningar 24 timmar om dygnet. Med den enkla och överskådliga ärendehanteringen blir det sedan enkelt för kommunen och entreprenörerna att ta hand om dessa på ett bra sätt.

Uppdaterad: 2011-10-10
Dela