Forsman & Bodenfors tog hem Stora Annonsörpriset 2011
Foto: Bugge Woldner/Sveriges Annonsörer
Det blev grundarna till Göteborgsbyrån Forsman & Bodenfors som hamnade högts upp på prispallen när Stora Annonsörpriset 2011 delades ut den 6 april.
Staffan Forsman och Sven-Olof Bodenfors tog emot priset under Stora Annonsördagen med följande motivering:

"För ett banbrytande reklamarbete under de senaste tre decennierna. Med den reklambyrå som de grundade 1986, har Staffan Forsman och Sven-Olof Bodenfors, hjälpt svenska företag till exempellösa framgångar både i Sverige och internationellt. AMF, Apoteket, IKEA och Volvo är bara några exempel på långsiktiga och konsekventa samarbeten som har stärkt annonsörernas varumärke och gett dokumenterade resultat utöver de vanliga. Den speciella arbetsmodell och kultur som genomsyrar Forsman & Bodenfors är unik, och är ett föredöme för reklambyråer - såväl i Sverige som internationellt", skriver Sveriges Annonsörer i ett pressmeddelande.

Övriga nominerade var Stina Honkamaa, vd Google Sverige, och Lena K Samuelsson, chefredaktör och ansvarig utgivare och Gunilla Asker, vd på Svenska Dagbladet.
 
Stora Annonsördagen är Sveriges Annonsörers årligen återkommande inspirations- och temadag, som 2011 genomfördes för tionde gången.

Uppdaterad: 2011-04-07
<< FÖREGÅENDE 
Dela