Capee Group utmanar Jönköping Energi
Peter Nilsson, VD Capee Group
Jönköping Energi har bjudit in cleantechföretaget Capee Group för att se vad deras problemlösningsmjukvara Capee Action StationTM kan åstadkomma på 40 timmar. Syftet är att snabbt och med enkla medel få testa mjukvaran i olika driftsituationer innan man bestämmer sig för att implementera den på anläggningen.
Jönköping Energi har bjudit in Capee Group för att få en bild av hur mycket tid, pengar, energi och miljö som man kan spara i den dagliga driften. Problemlösningsmjukvaran Capee Action StationTM har nu 40 timmar på sig att hitta och verifiera rotorsaker till anläggningens driftstörningar. En stimulerande utmaning för Capee Group och ett spännande test för Jönköping Energi som har allt att vinna.
- Ja kan vi effektivisera driften så vinner såväl vi som våra kunder och miljön på det. Det lilla jag vet på förhand om Capee Action StationTM låter lovande och det ska bli intressant att se vad den kan göra på 40 timmar. Min förhoppning är att vi under veckan kommer hitta fel och optimala körsätt snabbare än vi gör idag. Att vi får möjlighet att studera tidigare driftstörningar som varit svårupptäckta och kostsamma samt se hur Capee Action StationTM skulle löst det. Gillar vi vad vi ser och får ut av programmet kan det bli aktuellt att diskutera vidare med Capee Group, säger Lars Svensson, Driftchef på Jönköping Energi.
- Väldigt roligt att Jönköping Energi antar utmaningen och vårt nya 40-timmarserbjudande som vi tror mycket på. För potentiella användare är det här ett bra sätt att prova på Capee Action StationTM. Det handlar om lite tid och pengar i anspråk samtidigt som det ger mycket tydliga och konkreta resultat inom loppet av en vecka, säger Peter Nilsson, VD på Capee Group i ett pressmeddelande.
Uppdaterad: 2011-03-02
Dela