Brunvoll i Norge använder iCore Integration Suite
SYSteam Engineering Partner AB, som är partner till iCore Solutions, har nyligen genomfört ett integrationsprojekt baserat på iCore Integration Suite hos Brunvoll. Projektet har integrerat affärssystemet M3/Movex med PLM-lösningen Smarteam. Fler iCore-integrationer är på gång.
SYSteam Engineering Partner och iCore Solutions har varit partners under en längre tid. Nyligen implementerade SYSteam ett projekt baserat på iCore Integration Suite hos norska propellertillverkarna Brunvoll. Brunvoll har designat, tillverkat och sålt fartygspropellrar i över 40 år och är idag bland de ledande leverantörerna i världen.
SYSteams integrationsprojektet är tänkt som ett första steg i en mer omfattande integrationsstrategi på Brunvoll. I detta steg integrerades ERP systemet M3/Movex med PLM-lösningen Smarteam. När resultatet av integrationen har utvärderats, kommer Brunvoll att ta beslut om vidare integrationsprojekt med SYSteam och iCore Integration Suite. Personal från Brunvoll har även gått utbildning hos iCore för att kunna administrera integrationerna på bästa möjliga sätt och i framtiden även kunna implementera nya integrationer själva.

- I ett integrationsprojet som det här är det naturligt för oss att välja iCore, säger Rikard Torkelsson, Sälj och Marknadschef på SYSteam Engineering Partner AB i ett pressmeddelande.
Uppdaterad: 2011-05-23
Dela