Advance levererar molntjänster till Willhem AB

Ulf Eliasson Försäljningschef, Advance AB

Willhem AB är ett nytt bostadsbolag som förvärvat 11 200 hyresrätter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Borås och Karlstad. Willhem AB, som ägs av Första AP-fonden, övertog fastigheterna vid årsskiftet och håller nu på att succesivt ta över den operativa förvaltningen i egen regi.
För att snabbt komma igång och samtidigt kunna erbjuda medarbetarna ett modernt och flexibelt IT-stöd, så valde Willhem att köpa IT som en molntjänst via Advance Online. Verksamhetssystemen ska vara tillgängliga överallt och fastighetsförvaltarna ska kunna arbeta mobilt med internet uppkopplade Tablets (mobil dator med pekskärm)
- Vi är verkligen glada för att Willhem valde Advance Online, det är ett spännande uppdrag där vi förenar den senaste tekniken på klientsidan med alla fördelar av en centralt producerad IT-tjänst. De flesta applikationerna är webb-baserade vilket gör att vi här faktiskt kan använda begreppet "molntjänster" på riktigt, säger Ulf Eliasson, Försäljningschef på Advance AB i ett pressmelledande.
- Med Willhem ser vi även möjligheterna att adressera Fastighetsmarknaden som ett nytt intressant branschsegment. Tillsammans med ledande applikationsleverantörer kan vi leverera en komplett IT- tjänst, som frigör mer tid och kraft till verksamheterna, fortsätter Ulf Eliasson.

Erik-Wilhelm Graef Behm
IT Centrum Väst @ Business Region Göteborg

Uppdaterad: 2011-04-20
Dela