Advance levererar molntjänster till Willhem AB

Ulf Eliasson Försäljningschef, Advance AB

Willhem AB är ett nytt bostadsbolag som förvärvat 11 200 hyresrätter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Borås och Karlstad. Willhem AB, som ägs av Första AP-fonden, övertog fastigheterna vid årsskiftet och håller nu på att succesivt ta över den operativa förvaltningen i egen regi.
För att snabbt komma igång och samtidigt kunna erbjuda medarbetarna ett modernt och flexibelt IT-stöd, så valde Willhem att köpa IT som en molntjänst via Advance Online. Verksamhetssystemen ska vara tillgängliga överallt och fastighetsförvaltarna ska kunna arbeta mobilt med internet uppkopplade Tablets (mobil dator med pekskärm)
- Vi är verkligen glada för att Willhem valde Advance Online, det är ett spännande uppdrag där vi förenar den senaste tekniken på klientsidan med alla fördelar av en centralt producerad IT-tjänst. De flesta applikationerna är webb-baserade vilket gör att vi här faktiskt kan använda begreppet "molntjänster" på riktigt, säger Ulf Eliasson, Försäljningschef på Advance AB i ett pressmelledande.
- Med Willhem ser vi även möjligheterna att adressera Fastighetsmarknaden som ett nytt intressant branschsegment. Tillsammans med ledande applikationsleverantörer kan vi leverera en komplett IT- tjänst, som frigör mer tid och kraft till verksamheterna, fortsätter Ulf Eliasson.

Erik-Wilhelm Graef Behm
IT Centrum Väst @ Business Region Göteborg

Uppdaterad: 2011-04-20
Dela

Telefon: 031-61 24 02
E-post: info@businessregion.se
Vårt huvudkontor ligger på Norra Hamngatan 14 i Göteborg.

Pressmeddelanden och annan information för journalister.

Här kan du ladda ner trycksaker, rapporter och andra av våra publikationer.

Här kan du prenumerera på nyhetsbrev och utskick, som finns för flera av våra branschområden.