Nytt nätverk för soloföretagare
Hallå där Camilla Danielsson som håller i det nya nätverket för soloföretagare:

Nu startart Nätverk Solo som riktar sig till soloföretagare i Expedition Framåt. Nätverket kommer att ledas av Camilla Danielsson som också är rådgivare inom Expedition Framåt.

Camilla Danielsson, The Cloud Club AB

Camilla Danielsson, The Cloud Club AB

För vem är nätverket?
– Nätverk Solo är till för soloföretagare som har ambitioner och vilja att utveckla sitt företagande.

Varför ska man delta?
– Som i alla nätverk får du utbyta erfarenheter med andra och du får ökad kunskap. Du får kraft och stöd genom att vara många istället för ensam. Vi kommer att utgå från deltagarnas intressen men försäljnings- och ledarskapsfrågor går som en röd tråd genom programmet.
 
Varför ledarskapsfrågor när soloföretagare inte har några anställda?
– Även om du inte har anställda är du ändå ledare över dig själv och måste arbeta med målfokus och kunna identifiera och engagera alla tänkbara resurser som finns i ditt kontaktnät. Du behöver till exempel ha ett målinriktat fokus och vara tydlig i kommunikationen med kunder, leverantörer och andra samarbetspartners.

Finns det någon mer anledning till varför man ska gå med ?
– Vi kommer att ha väldigt roligt. Jag minns när jag startade företag för tio år sedan och var med i olika nätverk. Eftersom jag inte hade några arbetskollegor skapade nätverket arbetsglädje och jag har fortfarande kontakt med många idag.


Vem är Camilla Danielsson?
– Jag varit småföretagare i tio år och har tidigare arbetat både i små och stora företag i olika positioner men alltid med fokus på marknadsföring, marknadskommunikation och försäljning.

Intressen: Entreprenörskap, människor, familjen och trädgårdsarbete
 
Senast lästa bok: Jag har oftast flera böcker på gång samtidigt, just nu är det Mats Ahlstedt: Mordet på Ragnhildsholmen och Christer Olssons (känd från Expedition Framåts vd-seminarium) Vart är du på väg och vill du dit?
 

Fakta Nätverk Solo
Startar 25 februari, 2010.
 
Kontakt: Kontakta Ywonne Genberg om du vill veta mer eller anmäla dig. Telefon: 031-61 56 12 E-post: ywonne.genberg@businessregion.se

OBS! Nätverket är nu fullsatt. Du är välkommen att ta kontakt med oss för att meddela intresse för eventuella nya nätverksgrupper.

----------------
Expedition Framåt är ett tillväxtprogram för företag som vill växa. Förutom nätverk för soloföretagare finns även ett nätverk för unga tillväxtledare, ett internationellt nätverk samt ett nätverk för vd:ar.

Uppdaterad: 2010-01-20
<< FÖREGÅENDE 
Dela