Nyfikna elever på Made by Kungsbacka

Flera deltog i tävlingen

Den 26 oktober deltog Mind your own business som utställare på Made by Kungsbacka. Detta var andra året satsningen gjordes och under dagen deltog ca 2 500 elever och lärare i syfte att låta sig inspireras till kreativt tänkande och entreprenörsskap. Made by Kungsbacka är ett tillfälle för näringslivet att träffa och bygga relationer med eleverna genom utställning, delta i seminarier och workshops. Mind your own business berättade om vilken hjälp som finns att få vid start av eget företag och uppmuntrade till deltagande i vår tävling. Hur många godisar finns i skålen?

Och vinnaren är...
Ett stort Grattis till Tobias från Elof Lindälvsgymnasiet som gissade närmast rätt antal i tävlingen. Förutom äran vinner Tobias den inspirerande boken Mind your own business av Gustaf Oscarson.

Tack alla som deltog i tävlingen. Detta rätta antalet Mind your own business godisar i skålen var 69 stycken. Lottning skedde mellan de fyra som gissade närmast rätt svar.

Fotnot - Made by Kungsbacka arrangeras av Förvaltningarna för Grundskolor och Gymnasieskolor, Näringslivsenheten i Kungsbacka kommun samt Region Halland.

Made by Kungsbacka 2010
Uppdaterad: 2010-11-16
Dela

Telefon: 031-61 24 02
E-post: info@businessregion.se
Vårt huvudkontor ligger på Norra Hamngatan 14 i Göteborg.

Pressmeddelanden och annan information för journalister.

Här kan du ladda ner trycksaker, rapporter och andra av våra publikationer.

Här kan du prenumerera på nyhetsbrev och utskick, som finns för flera av våra branschområden.