Nyfikna elever på Made by Kungsbacka

Flera deltog i tävlingen

Den 26 oktober deltog Mind your own business som utställare på Made by Kungsbacka. Detta var andra året satsningen gjordes och under dagen deltog ca 2 500 elever och lärare i syfte att låta sig inspireras till kreativt tänkande och entreprenörsskap. Made by Kungsbacka är ett tillfälle för näringslivet att träffa och bygga relationer med eleverna genom utställning, delta i seminarier och workshops. Mind your own business berättade om vilken hjälp som finns att få vid start av eget företag och uppmuntrade till deltagande i vår tävling. Hur många godisar finns i skålen?

Och vinnaren är...
Ett stort Grattis till Tobias från Elof Lindälvsgymnasiet som gissade närmast rätt antal i tävlingen. Förutom äran vinner Tobias den inspirerande boken Mind your own business av Gustaf Oscarson.

Tack alla som deltog i tävlingen. Detta rätta antalet Mind your own business godisar i skålen var 69 stycken. Lottning skedde mellan de fyra som gissade närmast rätt svar.

Fotnot - Made by Kungsbacka arrangeras av Förvaltningarna för Grundskolor och Gymnasieskolor, Näringslivsenheten i Kungsbacka kommun samt Region Halland.

Made by Kungsbacka 2010
Uppdaterad: 2010-11-16
Dela