Nätverk för unga tillväxtledare
Den 10:e februari startar ett nytt nätverk för unga tillväxtledare i Expedition Framåt. Jonas Fasth som är expert på tillväxtföretag kommer att leda nätverket.
Jonas Fasth, Rådgivarskolan

Jonas Fasth, Rådgivarskolan


För vem är nätverket?
– Det riktar sig till yngre ledare på tillväxtföretag (under 40 år) som vill lära sig om tillväxtfrågor och utbyta erfarenheter med andra ledare som står inför likartade möjligheter och utmaningar.

Vad kommer att ske på nätverksträffarna?
– Vi erbjuder miniseminarier som ger input i tillväxtledarnas vardag. Man får omvärldskunskap, goda exempel och får träffa andra med motsvarande uppgifter. Deltagarna är med och bestämmer innehållet men med tillväxtfrågor som huvudtema. Förutom ny kunskap får du som är med inspiration, kraft och nya idéer samt ett bredare kontaktnät.

Vem är du?
– Jag har läst på Handels i Göteborg och ska snart fortsätta min forskning kring tillväxtföretag . Jag har jobbat med företagsutveckling inom Almi och som egen konsult och vd under många år och har arbetat med många tillväxtledare och vd:ar. Är särskilt intresserad av strategiska processer – hur man får saker att hända i verksamheten.

Intressen: Mina tre barn (7, 5, 1 år), idrott och att träna själv, familjeliv. Intresserad av förändringsarbeten.

Senast lästa bok: Avhandlingen ”Decision is made – and then?” och Snabba cash av Jens Lapidus.

Fakta Nätverk Unga tillväxtledare
Startar 10 februari 2010.

Kontakt: Kontakta Torbjörn Kvarefelt om du vill veta mer eller anmäla dig. Telefon: 031-61 56 13 eller på e-post: torbjorn.kvarefelt@businessregion.se

----------------
Expedition Framåt är ett tillväxtprogram för företag som vill växa. Förutom nätverk för unga tillväxtledare finns även ett nätverk för soloföretag, ett internationellt nätverk samt ett nätverk för vd:ar.

Uppdaterad: 2010-01-20
Dela