Microsoft väljer Frametwist som partner inför lansering av Office 2010
Microsoft Sverige har valt Frametwist som leverantör av instruktionsfilmer inför lanseringen av nya Microsoft Office 2010. Det strategiska uppdraget innefattar framtagandet av 25 stycken Kom-i-gång filmer för att stärka lanseringen av Microsoft Office 2010.
 

Ny teknik för utbildning


Filmerna baseras på en ny teknik där två filmer syns samtidigt i en traditionell mediaspelare. På så vis får användaren möjlighet att behålla den personliga kontakten med presentatören och kan samtidigt lätt följa det som visas på skärmen. Filmtekniken är ny på konsumentmarknaden och använder dubbla fönster av pedagogiska skäl.
 
-Vi har valt Frametwist för att deras teknik är ett fantastiskt sätt att snabbt lära sig Microsofts produkter på nolltid. Användaren kan starta, stanna, repetera efter eget tycke med ett enda klick. Dessutom har Frametwist en mycket bra pedagogisk lösning samt de kan våra produkter, säger Eva Fors, affärsområdeschef på Microsoft Sverige AB i ett pressmeddelande.
 
-Vi har tidigare arbetat med Microsoft och ser fram emot att kunna fortsätta leverera snabba och moderna utbildningsfilmer för att stötta marknadsintroduktionen av Office 2010, säger Robert Hellman, VD på Frametwist.
 
De 25 Kom-i-gång-filmerna kommer att innefatta de viktigaste nyheterna i Office 2010 och vara tillgängliga på www.microsoft.se/office2010demo. Filmerna erbjuds gratis till både partners och kunder. Fullständiga utbildningspaket tillhandahålls till både företag och konsumenter av Frametwist via utbildningsportalen http://eutbildning.frametwist.com. Användaren har även möjlighet att testa sina kunskaper obegränsat antal gånger.
 
Erik-Wilhelm Graef Behm
IT Centrum Väst @ Business Region Göteborg
Uppdaterad: 2010-07-02
Dela