LogistikPalatset Borås AB investerar in nytt lagersystem
Ledningen för LogistikPalatset har nyligen beslutat att investera i ett nytt webbaserat lagersystem, även kallat Warehouse Management System. Systemet heter Ongoing Warehouse och är speciellt framtaget för tredjepartslogistikföretag.

- Vår verksamhet växer och vi har därför beslutat att satsa på ett lagersystem som kan hjälpa oss att effektivisera vår verksamhet och också erbjuda bättre service till våra kunder. I Ongoing Warehouse har vi funnit många mervärden. Vi arbetar idag i dubbla system för lager/distribution samt ett TA-system. I framtiden kommer vi att arbeta i ett system - Ongoing Warehouse — vilket kommer att optimera vår verksamhet, säger Fredrik Hallgren, Logistikansvarig och delägare på LogistikPalatset i ett pressmeddelande.

- Även våra lagerkunder kommer att få tillgång till systemet via web-inloggning och på så sätt kunna se aktuella lagersaldon samt övriga lagerrörelser. Vi räknar med att driftsätta systemet under våren 2010, säger Fredrik Hallgren vidare.

- LogistikPalatset är specialiserade på tredjepartlogistik och kan verkligen sin nisch. Vi ser fram emot att hjälpa LogistikPalatset att utvecklas ytterligare, säger Gerhard Guron, VD på Ongoing Warehouse AB.

 

Om LogistikPalatset Borås (

www.logistikpalatset.se)


LogistikPalatset Borås AB bildades 2004, och är idag ett privatägt tredjepartlogistikföretag. Företag förfogar över en lageryta på ca 9000m2 samt har ca 50 kunder som det sköter lagring och distribution för.
 

Om Ongoing Warehouse AB (

www.ongoingsystems.se

)


Ongoing Warehouse AB är ett nischat mjukvaruföretag inom logistik som är specialiserat på att utveckla, sälja och supporta ett standardiserat warehouse-system. Affärsidén är att snabbt och enkelt tillhandahålla ett kompetent, webbaserat warehouse-system.

Erik-Wilhelm Graef Behm
IT Centrum Väst @ Business Region Göteborg

Uppdaterad: 2010-03-25
Dela