Lindholmen Science Park fortsätter växa
Den tidigare fordonskrisen har inte satt några spår på Lindholmen Science Park. Antalet företag på området är i dagsläget uppe i 275 stycken, vilket är en ökning med 51 bolag jämfört med samma period förra året, skriver Lindholmen Science Park i ett pressmeddelande.

- Det är mycket tillfredställande att tillväxten ökar trots den tuffa starten på året. För utvecklingen på Lindholmen Science Park innebär det att vi förtätar kompetensen. Vi ser det som ett kvitto på att företagen värdesätter de mervärden som Lindholmen Science Park ger, där närheten till ett starkt koncentrerat kluster och nära samverkan med högskolan är viktigt för den fortsatta utvecklingen, säger Niklas Wahlberg, vd för Lindholmen Science Park, i pressmeddelandet. Idag har de flesta företagen här rekryteringsbehov och har till och med svårt att få tag i rätt kompetens.

Just nu pågår en utbyggnad av Lindholmen Science Park som kommer att möjliggöra plats för fler företag. Också VTI har valt att expandera sin verksamhet på Lindholmen Science Park och bygger just nu en fordonssimulator som blir i världsklass, skriver Lindholmen Science Park i sitt pressmeddelande.

Uppdaterad: 2010-11-09
Dela