Vi är idag omkring 90 anställda på Business Region Göteborg och vi har dessutom en hel del rådgivare knutna till oss på konsultbasis. Huvudkontoret ligger på Norra Hamngatan 14 i Göteborg.

Arbeta och praktisera på Business Region Göteborg

Business Region Göteborg har som mål att vara en attraktiv arbetsplats som skapar förutsättningar för ett kundfokuserat arbete med engagemang, arbetsglädje och personlig utveckling hos alla medarbetare.


"Genom att skapa en fungerande arbetsplats där medarbetare mår bra och är motiverade, blir verksamheten mer framgångsrik"

Citat ur BRG:s personalpolicy


För att trivas på Business Region Göteborg tror vi att du:

- Stödjer våra värderingar; perspektiv, engagemang, kreativitet, trovärdighet och professionalism
- Är omvärldsorienterad med genuint intresse för företagande och närlingslivsfrågor
- Har personliga egenskaper såsom målinriktad, god initiativförmåga, god samarbetsförmåga, gillar service samt står för gott omdöme och lojalitet

Här kan du ta del av vår personalpolicyPDF och ledarskapsidé.PDF

Då Business Region Göteborgs verksamhet inte är lika intensiv under sommarmånaderna har vi dessvärre inga möjligheter att anställa semestervikarier.

Praktisera på Business Region Göteborg


Business Region Göteborg har sedan starten regelbundet tagit emot praktikanter med olika form av praktik. Vår målsättning är att ge möjlighet dels att arbetspröva inom våra affärsområden, dels att positivt kunna påverka praktikantens framtida yrkesval. Vi strävar också efter att vara en attraktiv arbetsgivare som ser dagens praktikanter som möjliga medarbetare i framtiden.

Business Region Göteborg samarbetar med GR och andra aktörer med webb-verktyget Praktikplatsen.se som är en mötesplats för arbetsgivare och den som söker praktik. Syftet är att skapa fler praktikplatser i regionen. Vi lägger ut samtliga våra praktikplatser där.

För den som inte har behörighet att komma in på Praktikplatsen finns det möjlighet att söka praktikplats på Business Region Göteborg ändå. Hör i sådana fall av dig till Lena Altbrink på vår HR-avdelning. Kontaktuppgifter finns längst ner på sidan.

Till praktikplatsen.se


Här hittar du lediga tjänster hos oss:

Just nu har vi inga lediga tjänster!

Kontaktperson:

Lena Altbrink
Lena Altbrink
HR-utvecklare
Telefon: 031-367 61 35
E-post: lena.altbrink@businessregion.se
POSTADRESS
Business Region Göteborg AB
Box 111 19
411 14 Göteborg
Besöksadress
Norra Hamngatan 14, 1 tr

Telefon: +46 31 61 24 02
Fax: +46 31 61 24 01
E-mail