Venture Cup Väst 2011 delade ut pris för bästa affärsplan
Mind your own business på plats när 10 företag prisades för goda affärsplaner.
Foto: Anna Sigvardsson
Venture Cup Västs prisutdelning 2011 har ägt rum. Framför oss har vi nu ett spännande tävlingsår med många intressanta affärsplaner.
Venture Cup är en affärsplanstävling för dig som vill förverkliga dina drömmar. Tävlingen är uppdelad i tre regionala och ett nationellt moment. Mind your own business var på plats vid den regionala prisutdelningen för Venture Cup Väst 2011. Tillsammans med tjugo andra utställare — som alla delade med sig av erfarenheter och kontakter - fick vi vara med och medverka till en fantastisk kväll med över 300 deltagare. Stefan Olsson och Mai-Li Hammargren var prisutdelningens inspirerande talare som berättade om både framgång och motgång.
 
Nyligen utnämndes Mai-Li Hammargren till Årets Unga Entreprenör på Entreprenörsgalan 2011 och hon finns med på Veckans Affärers lista om 2010 års 101 supertalanger. Stefan Olsson ligger bl a bakom Arvika Festivalen och gav under kvällen sin tolkning av personligt entreprenörskap. Han är även författare till ett antal entreprenörsböcker — bl a just "Trilogin om personligt entreprenörskap".
 
Vi på Mind your own business ser fram emot ett tävlingsår med många intressanta affärsplaner. Första gallringen gav verkligen mersmak!
 
Läs mer om Venture Cup Väst här!

Det kom in 329 tävlingsbidrag och 10 av dessa prisades under kvällen. Läs om vilka som tog hem priset för bästa affärsidé i Venture Cup Väst här!

Uppdaterad: 2011-12-14
Dela