Vill du öka lönsamheten i ditt företag?
Under hösten håller en av Expedition Framåts rådgivare en kurs i affärsekonomi för soloföretagare. Kursen ger dig ökad förståelse för affärsnytta och verktyg för att förbättra lönsamheten i ditt företag.
Solonätverk
Affärsekonomi Solo har ett praktiskt fokus och med hjälp av teorier som kan appliceras på den egna verksamheten ger den direkt nytta. Målet med kursen är att få grundläggande kunskaper om ekonomiska begrepp och samband, samt att kunna beräkna nyckeltal och skapa kalkyler. Att förstå olika prissättningsmodeller och därtill få insikt i olika sätt att finansiera verksamheten och faktorer som påverkar kapitalbehov är också sådant som lärs ut under kursen.

Inger Christenson är kursledare och en av Expedition Framåts rådgivare. Hon vill hjälpa företagsledare att få kontroll över ekonomin och har gedigen erfarenhet av affärsutveckling, ekonomi och finansiering. Inger vill påvisa att ekonomi och ekonomistyrning inte alls behöver vara något komplicerat, utan snarare roligt.

— Som företagare är det nödvändigt att veta hur ditt företag mår och vad det förmår. Det gör du genom att ha full kontroll över ekonomin. Du måste förstå dina siffror så att ekonomi blir enkelt och spännande och inte ett nödvändigt ont, säger Inger Christenson.

 
Låter detta som något för dig? Läs mer och anmäl dig »

Datum för samtliga tillfällen (med reservation för ändring)

  • Onsdag 26 september
  • Onsdag 10 oktober
  • Onsdag 24 oktober
  • Onsdag 7 november
Uppdaterad: 2012-06-18
Dela