Sveriges tredje bästa arbetsplats finns i Göteborg
Trivs på arbetsplatsen; Ylva Pyykkö, Filip Eskilsson, Ingela Samuelsson, Jon Perslow, Patrik Thelandersson och Susanna Larsson.
Det Göteborgsbaserade IT-företaget Elicit har, i kategorin för små organisationer, tagit hem tredjeplatsen i en undersökning om Sveriges bästa arbetsplats.
Great Place To Work
Här rankas Sveriges bästa arbetsplatser
Det är företaget Great Place To Work som årligen genomför studien.

— Vi är väldigt glada över att ha nöjda medarbetare och att vårt arbete med att skapa en innovativ och framgångsrik företagskultur gett så tydliga resultat, säger Patrik Thelandersson, vd för Elicit.

IT-konsultföretaget Elicit från Göteborg har varje år de medverkat i Great Place To Works undersökning om Sverige bästa arbetsplats placerat sig i den absoluta toppen.

— I vår bransch är det sällan erbjudandet mot kund eller vilka kunder man arbetar med som gör ett företag unikt. Däremot vill vi utmärka oss genom den kvalitet vi levererar och den företagskultur som vi medvetet och strukturellt odlar. På detta sätt blir vi dessutom attraktiva som arbetsgivare, vi är noga med att rekrytera väldigt bra kompetens, säger Patrik Thelandersson, vd för Elicit.

Klicka här för att se hela listan »

Källa: Pressmeddelande

-------------------------------
Elicit är ett av närmare 700 medlemsföretag i tillväxtprogrammet Expedition Framåt »

Elicit
Ett IT-konsultföretag som erbjuder systemutveckling, systemintegration och projektledning till företag inom fastighet, fordon och transport. Företaget har 45 personer anställda, är privatägt och har huvudkontor i Göteborg.
www.elicit.se
Om undersökningen
Great Place to Work® Institute, Inc. är ett undersöknings- och managementkonsultföretag, med huvudkontor i USA, verksamhet i mer än 40 länder i hela världen och med cirka 400 anställda. Företaget gör varje år bland annat Fortune 100 BEST och Sveriges Bästa Arbetsplatser. www.greatplacetowork.se
Uppdaterad: 2012-03-26
Dela