Hallå där... Susanne Eliasson, Koordinator på Företagsutveckling & Expedition Framåt
Stina Jernhed
Foto: Ulrika Wahlström
Susanne Eliasson, Koordinator på Företagsutveckling
och Expedition Framåt
Susanne Eliasson, koordinator på Expedition Framåt - vår spindel i nätet med svar på det mesta.
Koordinator på Expedition Framåt - vad innebär det?
Det är min röst du möts av om du ringer till Företagsutveckling för att t ex få veta mer om vårt tillväxtprogram Expedition Framåt. Företagsutveckling utgör en central del av Business Region Göteborg och vi fokuserar på små och medelstora företag med tillväxtambition. Vi servar företag verksamma i Göteborgsregionen. Vill du som företagare ta del av vår verktygslåda för ökad tillväxt, så hör du av dig till oss!

Jag har lite av en "spindeln i nätet-funktion" för Expedition Framåts nära 700 medemsföretag. Jag är med på i stort sett alla våra seminarier och det är jag som är ansvarig för våra nätverk såsom Solonätverket. Många kanske har sett mig på våra ledarseminarier, men inte kopplat samman mig med den röst som har svarat när de ringt hit.

Varför tror du att så många företag går med i Expedition Framåt?
Jag tror att de går med för att de förväntar sig en bra start på sin tillväxtresa. Dessa förväntningar infriar vi med professionellt stöd och hjälp via våra sex kundansvariga och 46 externa konsulter. Vårt tillväxtprogram passar alla små och medelstora företag — oavsett bransch. Här får de via våra nätverk tillgång till ett stort kontaktnät med andra företag som har lyckats med sin tillväxtresa tillsammans med Expedition Framåt. Här pågår ett ständigt erfarenhetsutbyte som är nog så viktig som de kurser vi erbjuder inom t ex ledarskap, strategi och sälj.

Vilken är den vanligaste frågan du får?
Jag får frågor om precis allt. Mitt fokus ligger på att lyssna på de som kontaktar oss. Jag hör ganska snart vilken av våra kundansvariga som skulle passa bra ihop med företaget i fråga och så matchar jag ihop dem. Sedan är det den kundansvarige som mer i detalj går in på hur  just det specifika företagets tillväxtresa skall skräddarsys.

Text: Ulrika Wahlström

 

Läs vår senaste broschyr!

Få bitarna på plats!


Hur kan vi hjälpa dig?

Klicka på bilden för att läsa broschyren

Få bitarna på plats
Vill du veta mer om Expedition Framåt?
Vi berättar gärna mer! Kontakta Susanne Eliasson idag, så får du bättre förutsättningar för morgondagens affärer!

Susanne Eliasson
Telefon: 031-367 61 12

Uppdaterad: 2012-01-24
Dela