Hallå där... Stina Jernhed, projektledare Inspirationsdagen
Inspirationsdagen
Stina Jernhed, som är projektledare för Business Region Göteborgs största årliga evenemang, berättar om Inspirationsdagen 2011.
Inspirationsdagen har tioårs jubileum — berätta!
Inspirationsdagen är Business Region Göteborgs största event fullt av spännande föreläsningar, mat och kontaktskapande. Evenemanget äger rum den 30 november på Brewhouse i Gårda där journalisten och författaren Nicklas Mattsson, känd från SVT, är vår moderator och lotsar oss genom ett fullspäckat program med bl a lyckoforskaren Erik Fernholm och doktorn i beslutsfattande Ari Riabacker. Vi har redan märkt ett oerhört stort intresse för Inspirationsdagen och räknar med över 300 gäster.

Vad är syftet med Inspirationsdagen?
Att låta sig inspireras! När du går hem från Inspirationsdagen skall du känna dig sporrad att ta nästa steg på ditt företags tillväxtresa. Att våga göra något lite annorlunda än vad du gjorde igår eller ha lärt dig något du inte redan visste. Du skall helt enkelt gå härifrån med energin att förverkliga din dröm. Ingenting är omöjligt! Se bara på Fredrik Toreskog, som är med i vår paneldebatt under dagen. Han gick från att vara en okänd småbarnspappa till att fylla hela konserthuset med sin debutlåt och säkrade en plats i TV-rutan! Många företag ser Inspirationsdagen som en slags kick-off och bjuder med sin personal hit. Det är helt enkelt en inspirerande dag som sticker ut!

 
Årets Tillväxtföretag och Årets Äventyrare kommer att utses — vilka är de?
Det är superhemligt än så länge! Juryn arbetar febrilt för att få fram de nominerade. I nästa nyhetsbrev från Expedition kan vi nog avslöja det...! Förra året blev Fraktkompaniet i Mölndal Årets Tillväxtföretag och Camera Center Årets Äventyrare. Vem som vinner i år får du reda på under Inspirationsdagen då Anneli Hulthén finns på plats och delar ut priserna!

 

Stina Jernhed
Stina Jernhed, projektledare
för Inspirationsdagen 2011
Vill du veta mer om Inspirationsdagen?
Inspirationsdagen 2010
Förra Årets Tillväxtföretag: Fraktkompaniet i Mölndal
Foto: Anna Sigvardsson
Uppdaterad: 2011-10-21
Dela