Hallå där Björn Andersson...
...som är är ansvarig för Expedition Framåt.
Björn Andersson
Vad gör du som ansvarig för Expedition Framåt?
— Jag ansvarar för Expedition Framåts verksamhet och program. Det innebär i stort sett att jag ansvarar för produkt- och tjänsteutveckling för programmet, men också att driva den rullande verksamheten framåt och utveckla den.
 
Vilka är de största utmaningarna för företag som vill skapa tillväxt anser du?
— För att ett företag ska växa och skapa tillväxt krävs kunskap om, och förståelse för tillväxtstrategier. Alla på företaget måste arbeta efter samma vision och ha samma ledstjärna. Det är också viktigt att få med sig personer med rätt inställning på sin tillväxtresa. Expedition Framåt levererar kompetens och verktyg, utifrån BRGs sätt att se på tillväxt, för att företagen ska kunna utvecklas och växa dynamiskt.
 
Vad har du för bakgrund?
— Jag är utbildad ekonom, men efter några år på bank ville jag arbeta mer med försäljning och marknadsföring och det har jag sedan gjort större delen av mitt yrkesverksamma liv. Jag har både varit anställd, men också drivit många egna företag, stora som små.
 
Vad kan vi se fram emot i höst?
— Vi har tagit fram ett antal nya analysverktyg. Information om dem har vi samlat i en presentationsfolder och för att få ett rykande färskt exemplar kan företagen kontakta respektive kundansvarig eller Susanne Eliasson. Dessutom har vi många nyttiga och bra kurser såsom Ledarskap för tillväxt och Tillväxt+. Men först ser vi fram emot en skön sommar med många dagar i hängmattan! Jag och mina kollegor på Expedition Framåt tackar för terminen som varit och önskar er alla en riktigt skön och glad sommar.

Kontakta Björn Andersson»

Berättat för Linnea Rosell
.................................................................................
Expedition Framåt är Business Region Göteborgs tillväxtprogram för företag som vill växa. Vi har plats för fler företag! »

Uppdaterad: 2012-06-19
Dela