Dags för ny lönsam kompetens?
Just nu finns många intressanta erbjudanden för dig som vill bli bättre på att skapa ökad lönsamhet och tillväxt i företaget.
äpple
Fruktsam kunskap i vårens kurser hos Expedition Framåt.
En resa mot ökad framgång
Genom att gå igenom stegen i Business Model Upgrade kan du och ditt företag bli ännu bättre på att omvandla din affärsidé till affärer. Du lär dig använda framgångsverktyget Business tool - som på ett effektivt sätt hjälper dig att utveckla och vässa din affärsmodell.
Läs mer och boka »

Marknad för tillväxt
Är du ledare i företaget och vill öka din kunskap i hur du utvecklar företaget marknadsföring? I vår kurs får du praktiska verktyg och modeller som du kan applicera direkt på ditt företag. Resultatet blir att du ökar din kunskap i att paketera ett erbjudande, bygga starka varumärken och i hur ni kan konkurrera med andra faktorer än pris.
Läs mer och boka »

Behöver du baskunskaper i export och import
Tag chansen och lär dig grunderna i att exportera och importera. Du lär dig saker som affärsjuridik, tullhantering samt om export och importdokument. Kursen kommer att pågå mellan v. 17-20 och genomförs i samarbete med Västsvenska Industri- och Handelskammaren.
För mer info: Ring/e-posta Sam Friberg, 031-367 61 62

Ensamt på toppen?
I vårt VD-nätverk nätverkar du med ledare i andra tillväxtföretag. Förutom nya kontakter coh erfarenhetsutbyte får du också kunskap om företagstillväxtens viktigaste faktorer som till exempel omvärldsbevakning och strategi- och förändringsarbete. Nätverket är till för dig som är operativ vd och/eller ägare i ett företag.
För mer info: Ring/e-posta Sam Friberg, 031-367 61 62

Inte medlem ännu? Läs mer om Expedition Framåt »
Uppdaterad: 2011-03-22
Dela

Telefon: 031-61 24 02
E-post: info@businessregion.se
Vårt huvudkontor ligger på Norra Hamngatan 14 i Göteborg.

Pressmeddelanden och annan information för journalister.

Här kan du ladda ner trycksaker, rapporter och andra av våra publikationer.

Här kan du prenumerera på nyhetsbrev och utskick, som finns för flera av våra branschområden.