Dags för ny lönsam kompetens?
Just nu finns många intressanta erbjudanden för dig som vill bli bättre på att skapa ökad lönsamhet och tillväxt i företaget.
äpple
Fruktsam kunskap i vårens kurser hos Expedition Framåt.
En resa mot ökad framgång
Genom att gå igenom stegen i Business Model Upgrade kan du och ditt företag bli ännu bättre på att omvandla din affärsidé till affärer. Du lär dig använda framgångsverktyget Business tool - som på ett effektivt sätt hjälper dig att utveckla och vässa din affärsmodell.
Läs mer och boka »

Marknad för tillväxt
Är du ledare i företaget och vill öka din kunskap i hur du utvecklar företaget marknadsföring? I vår kurs får du praktiska verktyg och modeller som du kan applicera direkt på ditt företag. Resultatet blir att du ökar din kunskap i att paketera ett erbjudande, bygga starka varumärken och i hur ni kan konkurrera med andra faktorer än pris.
Läs mer och boka »

Behöver du baskunskaper i export och import
Tag chansen och lär dig grunderna i att exportera och importera. Du lär dig saker som affärsjuridik, tullhantering samt om export och importdokument. Kursen kommer att pågå mellan v. 17-20 och genomförs i samarbete med Västsvenska Industri- och Handelskammaren.
För mer info: Ring/e-posta Sam Friberg, 031-367 61 62

Ensamt på toppen?
I vårt VD-nätverk nätverkar du med ledare i andra tillväxtföretag. Förutom nya kontakter coh erfarenhetsutbyte får du också kunskap om företagstillväxtens viktigaste faktorer som till exempel omvärldsbevakning och strategi- och förändringsarbete. Nätverket är till för dig som är operativ vd och/eller ägare i ett företag.
För mer info: Ring/e-posta Sam Friberg, 031-367 61 62

Inte medlem ännu? Läs mer om Expedition Framåt »
Uppdaterad: 2011-03-22
Dela